TrendLook badkamer

Badkamer TrendLook valt op door zijn strakke belijning en opvallende tegelkeuze uit het huismerkassortiment van Bad in Beeld. De inloopdouche met moderne vierkante inbouwkranen en hoofd- en handdouche van Hotbath, geven de badkamer een strak karakter. Dat geldt ook voor het stijlvolle Thebalux meubel en de vlakke Thermic designradiator.

Wilt u écht luxe douchen? Kies dan voor de douchecombinatie uit TrendLook badkamer. Deze douchecombinatie bestaat uit een ruime douchecabine, uit het Bad in Beeld huismerkassortiment, die direct op de tegels kan worden bevestigd. De Easy Drain afvoergoot verzorgt op een moderne manier de afvoer van uw douchewater. De vierkante wandhoofddouche in combinatie met de staafdouche en inbouwthermostaat bezorgen u een ultieme douchebeleving!

 

Indeling TrendLook badkamer

Het Thebalux Allure meubel doet haar naam alle eer aan. Dit meubel is één en al comfort van de zelfsluitende laden en de luxe demping van de deuren tot de design wastafelbladen en de fraaie afwerking. Door de moderne en luxe vierkante inbouwkranen van Hotbath krijgt De TrendLook badkamer een strak karakter.

Hygiënisch toilet

Het toilet uit deze complete Bad in Beeld badkamer is afkomstig uit de hoogwaardige keramiekserie van Villeroy & Boch. Behalve het design en de softclose toiletzitting heeft dit toilet nog veel meer te bieden. De gladde en robuuste binnenkanten zijn bijzonder hygiënisch en uiterst eenvoudig te reinigen dankzij de Quick Release van Villeroy & Boch. Om dit toilet compleet te maken is er gekozen voor een Geberit inbouwreservoir, bedieningsplaat en toiletblokhouder.

Bezoek onze showroom Maak vrijblijvend een afspraak!

Maak een afspraak