De SmartLook badkamer

Badkamer SmartLook geeft je zeeën van ruimte! Ruimte voor jouw toiletartikelen en voor jezelf. Dankzij het wastafelmeubel met dubbele wastafel en spiegel uit het huismerk assortiment, het Villeroy & Boch toilet, de inloopdouche uit ons huismerk assortiment met Easy Drain douchegoot, designradiator en meer!

Het meubel uit de Bad in Beeld Huismerk serie biedt door haar ruime laden veel opbergruimte voor uw toiletartikelen. Evenals het badkamermeubel bied je bijbehorende spiegelkast met verlichting ook veel opbergruimte. De Hotbath wastafelkranen met hoge uitloop geven dit meubel nog meer uitstraling.

 

Wandcloset Villeroy en Boch

Wandcloset O.novo, de revolutie met de aantrekkelijke prijsstelling in de serieportfolio van Villeroy & Boch en Omnia Architectura, een succesvol wandcloset uitgevoerd met een closetzitting inclusief softclosing. Voor en optimale werking en uitstraling is gekozen voor een  inbouwreservoir en een moderne bedieningsplaat van Geberit.

Royale inloopdouche

Een wens van velen; Een ruime inloopdouche! Geen douchedeur maar alleen een douchewand afkomstig uit onze eigen Bad in Beeld huisselectie. De afvoergoot is bijna vanzelfsprekend van het merk Easydrain; de uitvinders van de douchegoot. Er is een grote keuze aan moderne en tijdloze designroosters. Douchen in alle vrijheid!

Designradiator

De Instamat designradiator biedt warmte en gebruikersgemak. Niets zo lekker dan een warme, droge handdoek na het douchen! De Instamat designradiator heeft door zijn robuuste collectoren en de stoere antraciet metallic kleur een robuuste uitstraling.

Bezoek onze showroom Maak vrijblijvend een afspraak!

Maak een afspraak