Badkamer de Dommel

Badkamer de Dommel biedt een compleet en luxe pakket van baden, douchen en wassen. De hele badkamer is voorzien van Hansgrohe kranen, met de douchecombinatie als grote blikvanger. Deze douchecombinatie met extra grote douchekop maakt gebruik van de revolutionaire Hansgrohe airtechnologie. Daardoor wordt het water vermengd met lucht, voelen de druppels veel voller aan en is er geen sprake van extra waterverbruik! Het badkamermeubel van Thebalux, het Villeroy & Boch bad, de Sealskin douchecabine en de Instamat radiator maken de luxueuze uitstraling compleet!

Badkamer De Dommel is dé design badkamer van Bad in Beeld. In deze badkamer is een luxe badmeubel van Thebalux opgenomen met daarop Hansgrohe designkranen. Deze badkamer is ideaal voor een drukke ochtendspits. Gezamenlijk tandenpoetsen is dan ook geen probleem meer!

Indeling Dommel badkamer

Het toilet uit De Dommel badkamer bestaat uit verschillende elementen. Het wandcloset van het Bad in Beeld huismerk is voorzien van een closetzitting met softclose en Quick Release, wat de schoonmaak van het toilet een stuk eenvoudiger maakt. Het toilet wordt aangekleed met een closetrolhouder en een closetborstelhouder uit de accessoire serie van het luxe accessoiremerk Geesa. Wederom in deze toiletcombinatie is het inbouwreservoir, zoals het woord al zegt in de muur verwerkt. Het inbouwreservoir kan worden ingebouwd met behulp van gipsplaten of lichte wanden. Ook kunnen deze worden geplaatst achter een bestaande muur en zijn deze systemen zeer geschikt voor plaatsing in een hoek. Dus voor iedere ruimte bieden de Wisa inbouwsystemen een oplossing. Om de toiletcombinatie te completeren is er gekozen voor een Wisa bedieningsplaat met twee bedieningstoetsen.

Bezoek onze showroom Maak vrijblijvend een afspraak!

Maak een afspraak